Sprø og forfriskende salater er deilig, sunn og lettvint mat året rundt, enten som lunsj, til middag eller som tilbehør.
RØD OG GRØNN LOLLO
Grønn og rød lollo danner store og løse hoder av krusete, tynne blad. Smaken er mild og aromatisk.
RØD OG GRØNN EKEBLAD
Ekebladsalat består av en stor rosett med tynne, delikate blader. Smaken er fin og fyldig, ikke bitter.
FRISEÈ SALAT
Bladene på friséesalat er lange, smale og litt rufsete. Den er sprø i konsistensen og har en fyldig, lett bitter smak.
HJERTESALAT
Med en delikat smak, både søt og litt bitter, og en crispy konsistens som holder selv lenge etter at dressingen er tilsatt.
ROMANO
Romanosalaten har en kraftigere smak enn for eksempel isbergsalaten, men konsistensen er ikke fullt så sprø. De fleste kjenner den fra den klassiske Cæsarsalaten.
SWEET CRUNCHY
Sweeet crunchy er en krysning mellom isberg og
romano hvor den henter de beste egenskapene
fra begge to. Du finner den i ICA-gruppen sine butikker.
RUCCOLA
Ruccolasalat er rik på vitamin A, folat, vitamin K, vitamin C og kalsium. Den skarpe smaken skyldes at ruccula også inneholder helsebringende plantestoffer.
ISBERG
Isberg har en saftig og sprø konsistens som er fin å blande med andre sorter for å gi en god ”crunch” til salaten. Den holder seg sprø lenge etter at dressingen er tilsatt.
CRISPI
Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalat. Smaken er mild og litt søtaktig. Crispisalaten gjør salaten din crispy.
SPINAT
Spinat er full av vitamin A, C, E, B6, kostfiber, folat, kalium, jern, magnesium og kobber.
RADICCHIO ROSSO
Radicchio er god å blande med andre salatsorter, den lett bitre smaken og sprø konsistensen gir karakter og ”crunch” til salaten.
FELTSALAT
Feltsalat eller Mâchesalat består av en rosett med små runde blader på en tynn stilk. Smaken er mild og god og ikke bitter.
TRIPPEL SALAT
Trippelsalaten består av en blanding av Ruccola, hjertesalt og rød lollo.
RIVIERA
Riviera salat består av raddichio, feltsalat og friséesalat.