Denne cæsarsalaten lages med savoykål, men du kan like gjerne bruke romanosalat som er i orginaloppskriften.
En matsalat som fint kan serveres til middag.

Ingredienser

2 stk kyllingfilet
3 skive bacon
1 ss olivenolje
1 ss smør
1 båt hvitløk – presset
1 stk strimlet savoykål
1 dl brødkrutonger
1 dl revet parmesan

 

Dressing:

1 stk eggeplomme
4 ss olivenolje
2 ss rødvinseddik
1 ts dijonsennep
salt og pepper etter smak

antall porsjoner: 4
tid å lage: under 20 min

Slik gjør du

1. Begynn med å lage dressingen. Rør ingrediensene godt sammen og sett dressingen i kjøleskapet til den skal brukes.
2. Skjær kyllingen i brede strimler, del baconskivene i to eller tre.
3. Brun kylling i 3-4 minutter og baconenet til det er gjennomstekt i en blanding av olje og smør. Legg det over på kjøkkenpapir.
4. Bland kylling, bacon, strimlet kål og krutonger og drypp dressingen over. Dryss til slutt parmesan over salaten og server umiddelbart.

Oppskriften er hentet med tillatelse fra frukt.no.

Ønsker du bestille eller har du spørsmål, send oss en mail eller ta kontakt på telefon

Hans-Albert Huseby 90 78 65 45 Amund Huseby 91 36 62 84 Pernille Rød Larsen 90 55 02 42 Kontor 32 84 61 22

Du er hjertlig velkommen
til å kontakte oss!

Huseby Gård
St. Hallvardsvei 34, 3414 Lierstranda, Norway
husebygaard@husebygaard.no