En av sommerens favorittsalater med jordbær og ruccula.
Rask å lage og godt til det meste.

Ingredienser

250 g jordbær
nykvernet pepper etter smak
2 ss balsamicoeddik
50 g ruccula
100 g fetaost
35 g ristede pinjekjerner

antall porsjoner: 4
tid å lage: 20-40 min

Slik gjør du

1. Skyll jordbærene og fjern deretter hamsen.
2. Del jordbærene i to (i fire om de er store).
3. Legg jordbær over i en serveringsbolle.
4. Tilsett nykvernet pepper, balsamico og rucculasalat og vend salaten forsiktig.
5. Dryss til slutt over smuldret fetaost eller fetaost i terninger og ristede pinjekjerner.

Oppskriften er hentet med tillatelse fra frukt.no.

Ønsker du bestille eller har du spørsmål, send oss en mail eller ta kontakt på telefon

Hans-Albert Huseby 90 78 65 45 Amund Huseby 91 36 62 84 Pernille Rød Larsen 90 55 02 42 Kontor 32 84 61 22

Du er hjertlig velkommen
til å kontakte oss!

Huseby Gård
St. Hallvardsvei 34, 3414 Lierstranda, Norway
husebygaard@husebygaard.no