En frisk og litt syrlig salat som kanskje vekker sommerminner.
Prøv stikkelsbær og rips i friske grønne salater. Det vil garantert gi mersmak.

Ingredienser

1 pk ferdig salatmix eller annen salatblanding
150 g fetaost – smuldret eller i terninger
16 stk grovhakkede valnøttkjerner
4 dl rips – gjerne klaser
4 dl stikkelsbær
6 ss olivenolje
2 ss hvitvinseddik
nykvernet pepper

Slik gjør du

1. Vask og tørk salaten.
2. Gni innsiden av en salatbolle med snittflaten på en hvitløksbåt.
3. Ha salaten over i bollen og bland inn olje og eddik.
4. Bland inn de øvrige ingrediensene rett før servering.
5. Fordel salaten i porsjonskåler eller server den i bollen.
6. Nykvernet pepper på toppen.
7. Server gjerne med grovt brød til.

Oppskriften er hentet med tillatelse fra frukt.no.

Ønsker du bestille eller har du spørsmål, send oss en mail eller ta kontakt på telefon

Hans-Albert Huseby 90 78 65 45 Amund Huseby 91 36 62 84 Kontor 32 84 61 22

Du er hjertlig velkommen
til å kontakte oss!

Huseby Gård
St. Hallvardsvei 34, 3414 Lierstranda, Norway
husebygaard@husebygaard.no