Stilig, sunt, enkelt og kjempegodt!
Denne aspargessalaten kan du servere dine gjester til f.eks. forrett, eller til middag med godt brød til.

Ingredienser

½ stk ekebladsalat
1 bunt ruccula
8 stk grønn frisk asparges
2 stk kyllingfilet
1 stk eple
fileter av 2 stk appelsin
3 stk snittede soltørkede tomater
1 ss god olje
1 ss hvitvinseddik

antall porsjoner: 4
tid å lage: 20-40 min

Slik gjør du

1. Vask, riv og bland salaten og anrett den på tallerkener.
2. Forvell aspargesen i 1 minutt – avkjøl.
3. Stek kyllingfiletene og skjær dem i strimler.
4. Skjær aspargesen litt på skrå før de danderes på salaten. Skjær ut fileter av appelsinene. Ha på resten av ingrediensene.
5. Bland olje, eddik og soltørkede tomater og ha dette over salaten rett før servering.
6. Server gjerne med ferskt brød.

Oppskriften er hentet med tillatelse fra frukt.no.

Ønsker du bestille eller har du spørsmål, send oss en mail eller ta kontakt på telefon

Hans-Albert Huseby 90 78 65 45 Amund Huseby 91 36 62 84 Kontor 32 84 61 22

Du er hjertlig velkommen
til å kontakte oss!

Huseby Gård
St. Hallvardsvei 34, 3414 Lierstranda, Norway
husebygaard@husebygaard.no