Mesclunsalat er en fransk, enkel klassiker av en salat. Forskjellige sorter salatblader blandet sammen og servert med en enkel olje eller rømmedressing. Her har vi brukt spirer og tynne skiver av asiatiske reddiker. Andre sorter reddiker kan også gjerne brukes.

Ingredienser

200 g småbladet salat

2 stk asiatisk reddik

50 g alfalfaspirer

antall porsjoner: 4
tid å lage: under 20 min

Slik gjør du

1. Vask og tørk salaten.
2. Fordel salaten på et fat.
3.Vask reddikene. Skjær dem i skiver med en skarp kniv eller på en mandolin. Legg gjerne skivene litt i kaldt vann.
4. Fordel reddiker og spirer på salaten, og punt gjerne med friske urter.
5. Server en en frisk sennepsdressing.

 

Oppskriften er hentet med tillatelse fra frukt.no.

 

Ønsker du bestille eller har du spørsmål, send oss en mail eller ta kontakt på telefon

Hans-Albert Huseby 90 78 65 45 Amund Huseby 91 36 62 84 Pernille Rød Larsen 90 55 02 42 Kontor 32 84 61 22

Du er hjertlig velkommen
til å kontakte oss!

Huseby Gård
St. Hallvardsvei 34, 3414 Lierstranda, Norway
husebygaard@husebygaard.no